-50%
second-block

Ab Gymnic – este o centură cu efecte unice pentru antrenarea muşchilor abdominali şi muşchii spatelui, calmează durerea în regiunea lombară. Are 3 perechi de electrozi care pot antrena simultan toate grupele musculare abdominale, talie şi muşchii spatelui. Este un mod excelent de a vă antrena corpul fără a depune efort. Este o soluţie convenabilă, simplă şi eficientă.

third-block
fourth-block

Acest aparat este un mijloc universal pentru reliefarea muşchilor şi slăbire. În plus, centura ABGYMNIC este indispensabilă pentru cei care doresc să scape de durerile lombare. Principiul de funcţionare a aparatului este destul de simplu: el generează mici impulsuri de intensitate diferită care stimulează nervii ce sunt responsabili pentru activitatea muşchilor

Review-uri sau Recenzii

Ionuţ, 25 ani

photo

Arde grăsimi

Am vrut să scap de grăsimea de pe părţile laterale a burţii.. Anterior, am fost halterist dar acum nu mai am timp de sport. Soţia a început să mă cicălească că am burtă. Am decis să comand centură şi în acelaşi timp să verific cît de eficientă este. Sa dovedit a fi foarte bună.

Alex, 34 ani

photo

Este uşor de folosit

Un aparat foarte cool important este faptul că rezultatul este evident. Nu voi minţi, mă duc la sala de forţă timp de 2 ani, astfel încât mare parte a masei musculare am antrenat-o acolo. Însă relieful abdominal este întregul merit al centurii.

sixth-block